Ansök här

Det finns flera sätt att ansöka till våra kurser. Välj det alternativ nedan som passar dig bäst.  Hör gärna av dig till oss. Ibland får antagna studerande ändrade planer och då kan det bli en plats ledig på just den kurs du vill gå. Välkommen med din ansökan!

 • Våra kurser

  Ansök online

  Du kan göra din ansökan direkt online genom att klicka på länken nedan och fylla i vårt ansökningsformulär. Glöm inte att bifoga de dokument vi efterfrågar. De bifogade filerna ska vara i pdf-, rtf- eller txt-format.

 • Våra kurser

  Ladda hem ansökningsblanketter

  Klicka på länkarna nedan för att ladda hem ansökningsblankett och hälsodeklaration som pdf. Skriv ut, fyll i och skicka båda blanketterna med post till oss.

 • Våra kurser

  Beställ ansökningshandlingar

  Om du önskar få foldrar och ansökningshandlingar hemskickade, klicka på länken nedan och fyll i uppgifterna så kommer handlingarna med posten.

 • Våra kurser

  Anmälan till Sommarkurser

  Sök våra sommarkurser genom att ladda ner anmälningsblanketten nedan (pdf). Skriv ut, fyll i och skicka den med post till oss. Du kan också e-posta din ansökan direkt till fh-grimslov@ltkronoberg.se. Var noga med att uppge vilken kurs du söker, dina personuppgifter, om du önskar bo på skolan samt andra särskilda önskemål som t.ex. vegetarisk mat.