Restaurang Grundtvig

2016-restaurang

Välkommen till Restaurang Grundtvig

Vi som jobbar i restaurang Grundtvig heter Alexander Hohenthal, Karin Spång, Maj-lis Lund (Maja), Annethe Holmkvist, Annette Ivarsson (Nettan) och Karin Rydén. Vår målsättning är att vi med de förutsägningarna vi har servera mat av så hög kvalité som det är möjligt.  Vi serverar mat med stor variaton, allt från asiatiskt till husmanskost. Vi serverar alltid två alternativ till lunch och middag, en av rätterna är alltid vegetarisk.

Restaurang Grundvig är sedan flera år tillbaka kravcertifierad. Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt utbud med ekologiska produkter samt att öka andelen närproducerade råvaror, när det är möjligt. Vi har också en avfallskvarn installerad i köket, produktions svinn och rester blir biogas.

Som deltagare på skolan betalar du för maten, om du bor på internatet ingår, frukost, för- och eftermiddagsfika, lunch och middag mån – tors. Fredagar serveras inte eftermiddagsfika och middag.

För dig, som inte bor på skolan (externatare), ingår inte frukost och middag.

Förutom måltiderna ovan ingår också Välkomstfesten, julbord och den stora avlutningsfesten, middag vid samkväm.

Alexander Hohenthal
Restaurangchef

 

Restaurang_detalj1Restaurang_detalj2

Restaurang_detalj3