Sommarkurser – 2019

Aktivera kropp och själ under sommaren – sök till en sommarkurs!

Inom ramen för vår sommarfolkhögskola vänder vi oss till människor i alla åldrar med skiftande bakgrund och erfarenheter.

I sommarkurserna ingår:

• Lärarledd undervisning varje dag (5 dagar)
  • Fri tillgång till kurslokaler
  • Kost (frukost, lunch, för- och eftermiddagskaffe samt middag)
  • Enkelrum, sänglinne, frukost och kvällsfika för dig som väljer helinackordering

Priser:

• Se sommarkurspriser på respektive kurs (priserna ligger mellan 4395 kr – 5395 kr).
  • En extra övernattning dagen före eller efter kursstart ska anmälas och debiteras med 375 kronor.
  • För dig som inte bor på skolans internat är kostnaden 500 kronor/per dag. (150 kr/dag för barn under 13 år)

Du kan anmäla dig till sommarkurserna på följande sätt:

• Fyll i anmälan här på vår vår hemsida.  Se under respektive kurs här på höger sidan.
  • Välj gärna kurs i 1:a hand och i 2:a hand

Dina personuppgifter; (namn, personnummer, adress, telefonnummer och e- postadress), används i syfte att vi ska kunna ha kontakt med dig, för fakturering av kost och logi.  Kursintyg sparas alltid.

Sista anmälningsdag är den 20 maj 2019.
Antagningsbesked skickas ut senast 14 dagar efter anmälningstidens utgång.
Anmälan är bindande. Vid avbeställning senare än 14 dagar före kursstart, debiteras 25 % av kurskostnaden.

För mer information, kontakta Grimslövs folkhögskola – expedition:
via telefon:0470-76 37 00, eller via mail: fh-grimslov@kronoberg.se

Du kan också kontakta Sirpa Gladenbring, telefon: 0470-76 37 02, 070-967 30 25,
e-post: sirpa.gladenbring@kronoberg.se

Om du vill göra en anmälan på annat sätt än via vår hemsida, vänligen ange fullständigt namn, personnummer, adress, telefonnummer och e-post.
Ansökan kan skickas per post till:
Adress:
Grimslövs folkhögskola
342 55 Grimslöv

Sommarkurs Sommarkurs Sommarkurs

Välkommen att utvecklas och trivas tillsammans med andra!