För vem: För dig som vill utvecklas som människa, komma mer till din rätt och leva livet fullt ut.

Innehåll: Livet är härligt, men alltid skaver det någonstans. Ibland vet vi precis vad som behöver förändras – jag vill byta jobb, bryta upp från en dålig relation, leva mer miljövänligt, börja träna, skriva en bok, engagera mig i en ideell förening – ibland är det där skavet mer diffust. I den här kursen får du möjlighet att reflektera över det liv du lever idag, träna på att lyssna på din inre röst och göra mer medvetna val. Kursen bygger på korta inspirationspass, övningar, meditationer, egenreflektion och reflektion i grupp.

Efter kursen kommer du att ha tillgång till ett rikt inspirationsmaterial som du kan fortsätta att använda i din vardag. Du har också lärt dig att tillämpa en cirkelsamtalsmodell som är användbar i olika sammanhang, med alltifrån familjen och vännerna till arbetsgruppen.

Tid: v. 26, 25-29 juni 2018.

Antal dagar: 5

Pris för kost och logi: 4 395 kr. Materialkostnad tillkommer med 135 kronor.

Kursledare: Maria Estling Vannestål har lång erfarenhet av arbete med personlig utveckling och samtalscirklar, och är utbildad inom ACT (Acceptance and Commitment Training) och MI (Motivational Interviewing/Motiverande Samtal).

Ev. frågor om kursen: Maria Estling Vannestål

Anmälan senast den 18 maj 2018.