Den inre revolutionen – en tyst retreat i Grimslöv (3 dagar)//INSTÄLLD

För vem: Kursen passar både nybörjare till meditation som mer erfarna och du behöver inte ha någon särskild tro eller världsuppfattning för att dra nytta av de övningar som lärs ut.

Innehåll: Välkommen till denna sommarkurs för dig som vill ägna tre dagar åt att gå på djupet. Vi kommer att få ta del av meditation, yoga och en uråldrig ritual kring elden. Kursen handlar om den inre revolutionen, den revolution som börjar inom oss, i hur vi relaterar till oss själva och omvärlden. Som Gandhi sade, när vi förändrar oss själva, förändrar vi också världen omkring oss.
En hel dag kommer det att råda tystnad mellan alla deltagare och du kommer få gott om tid att landa i dig själv. Varje morgon börjar med yoga följt av meditation och på kvällen kommer vi göra en gemensam vandring i tystnad. Under den avslutande dagen kommer vi utforska övningar från Non-Violent Communication och gruppmeditationer. Efter kursen kommer du ha flera verktyg och insikter för att möta dig själv och andra med ökad förståelse, omtanke och kärlek.

Tid: v. 27, 1-3 juli 2019.
Antal dagar: 3 dagar (måndag-onsdag)
Pris för kost och logi: 2 640 kr.
Kursledare: Albin Hagberg Medin
Ev. frågor om kursen: e-post: albin@modernmindfulness.se

Anmälan senast den 20 maj 2019.
Anmälan är bindande. Vid avbeställning senare än 14 dagar före kursstart, debiteras 25 % av kurskostnaden.