Hitta ditt skrivarflöde tillsammans med andra

För vem: För dig som vill, men tror att du inte kan skriva eller inte hitta det rätta flödet i ditt skrivande. Kursen är också lämplig för dig som vill utveckla din kreativitet och skrivande tillsammans med andra.

Innehåll: Kursens innehåll bygger på tanken att: ”Sopa undan prestige och släpp fram skivarglädjen!” Du kommer att få nya tankar med hjälp av finurliga, roliga och tankeväckande övningar. Låt dig inspireras av andra som också skriver. Fokus ligger på att öppna det kreativa flödet. Ingången kan vara en spännande bild, doften av en citron, något som berör. På denna kurs ägnar vi oss inte åt skrivteknik utan istället åt det man vill berätta. Att skriva är att utforska – både sig själv och omvärlden.

Tid: v. 27, 2-6 juli 2018.

Antal dagar: 5

Pris för kost och logi: 4 395 kr. Materialkostnad tillkommer.

Kursledare: Eva Dahlberg är pedagog i skapande svenska. Hon har lång erfarenhet av att kombinera kreativt skrivande med andra uttryckssätt som bild och drama. Gunilla Cullemark är författare och dramatiker. Hon leder skrivarkurser och samarbetar ofta med andra konstutövare i olika projekt.

Ev. frågor om kursinnehållet: 076-221 54 06 e-post: info@skrivspranget.se

Anmälan: senast den 18 maj 2018.