Kreativ retorik

För vem: En kurs för dig som vill utveckla din retorik och kreativitet, få en massa tips och nå fram till fler mottagare.

Innehåll: Retorik är ett äventyr. Det är lika kul som det är krångligt. Retorik handlar om konsten att nå fram – i alla möjliga situationer. Därför behövs många kreativa isbrytare. Utmana missförstånd och möjligheter. All kreativitet börjar med förmågan att kunna byta perspektiv, att få nya idéer i ett låst läge. Den här kursen ger dig lite av varje. Du får inblick i retorikens grunder, presentationsteknik och argumentation, men också i dialogen och det goda samtalet. Ju mer din vardag skiftar, desto fler slags broar behöver du bygga till dina olika mottagare. Här varvar vi en massa praktiska och lekfulla pass med teoretiska genomgångar, och bygger kunskap och nya erfarenheter steg för steg. Retoriken och kreativiteten är som två parhästar. De är ett fantastiskt team, men om de går åt olika håll havererar hela ekipaget. Varmt välkommen till en omväxlande kurs i konsten att nå fram!

 

Tid: v. 27, 1-5juli 2019.
Antal dagar: 5
Pris för kost och logi: 4 695 kr, (inklusive materialkostnad).

Kursledaren Ellen Zettergren utvecklar retorik, kreativitet och pedagogik på Ellen Z Kommunikation. Läs mer på www.ellenz.se 

Eventuella frågor om kursen: kontakt@ellenz.se

Anmälan senast den 20 maj 2019.

Anmälan är bindande. Vid avbeställning senare än 14 dagar före kursstart, debiteras 25 % av kurskostnaden.